Se  Askepott 2000 Askepott – en velkjent skikkelse i en litt annen historie, men alt gikk bra til sistSe lufta er for alle 2001 Lufta er for alle – en revy laget av barn, spilt av barn for barn Stallobursa 2002 Stallobursa/ Trollsekken – samiske sagn og eventyr
Sangen om Rama 2003 Sangen om Rama – Indisk Hinduisme – Ramas vei
Her er Ni vinder og indianer skatteneNefertitis magiske reise 2007

Cathinka Guldbergsvei 25  2034 Holter  Tel: 63993220   Organisasjonsnr: 982291607 Kontonr: 0534.2993798

 

 

Tsarens datter – Anastasia 2004

Barna på barnehjemmet

2004 griper Holter barn og ungdomsteater tak i tiden rundt den russiske revolusjon og fokuserer på hendelser som satte spor i historien og fart i spekulasjoner i hele verden langt inn i moderne tid.

Mektige Tsar Nicolay og hans familie lever overdådig og tilbaketrukket på sitt palass i St. Petersburg. Folket raser over hans eneveldige styre Hans fall og familiens forferdelige skjebne ligger til grunn for årets oppsetning.

” Tsarens datter ”- Anastasia våkner etter fluktforsøket under revolusjonsdagene i 1917. Hun har bodd på barnehjem en ti års tid, før eventyrlysten og et brennende ønske om å finne sin opprinnelse sender henne ut på en reise til Paris.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sang, dans og musikk dominerer denne oppsetningen. Feiende flott cancan, quadrille og humørfylt charleston, kjærlighet og ondskap, sorg og glede, korsang og solosang – er noe av det som gjør dette til vårens opplevelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi samarbeider igjen med et av våre lokale kor – denne gangen med mannskoret Oktav.

Norsk Balalaika orkester spilte og underholdt før alle forestillingene.

Tilbake

 

 

 

 

 

webansvarlig

Tone Longo

tone@2kreativlatter.no